Välkommen till Borstahusens Bollklubb!

Att spela i Borstahusens BK är att få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där glädje, gemenskap, kamratskap och sportslighet är ledord.

Sp Chark´s korvlådor
2021-06-03 16:08

Hejsan,

Påminnelse om att imorgon fredag 4/6 är det sista dagen för att maila in antalet sålda korvlådor.

Detta gör ni till Borstahusensbk@hotmail.com namn, antal sålda lådor samt telenr.

OBS!!! Ny leveransdag, torsdagen den 17/6 och hämtas från kl:14,30 vid engelska skolan´s idrottshall.

Sommarbollen 2021
2021-04-27 16:17

När: v.29 ons -> fre ( 21-23 Juli )

Tid: 09:00-11:30 ( inskrivning från kl:08,30 första dagen )

Ålder: Från barn födda 2015 upp till barn födda 2008 .

Kostnad: Gratis

Anmälan görs till : borstahusensbk@hotmail.com SENAST 9 juli. OBS! Ni får ingen bekräftelse på mailen så har ni skickat in det så är deltagaren anmäld. Vi går ut med feedback först när vi når max antal deltagare.

Skriv ”Sommarboll” i rubrik, namn, födelseår på deltagare samt OK/EJ Ok att synas på sociala medier ( borstahusens instagram ).

Det bjuds på fika varje dag & alla barn får en egen fotboll.

Med tanke på rådande situation så är planen att detta bedrivs med 8st deltagare per grupp – 4 grupper per plan vilket innebär att MAX antal på sommarbollen just nu ligger på 96st, så det är först till kvarn som gäller.

Kvarstår restriktionerna så ber vi alla föräldrar som ej har yngre barn att endast hämta/lämna på utsatta tider. Vi kommer försöka hålla er uppdaterade via sociala medier.

Har ni frågor så kontakta Mattias: 073-0275617

Inga träningar mellan 18/12 - 24/1
2020-12-19 08:53
Hej,
Igår nåddes vi av beskedet att Landskrona stad stänger alla idrottsanläggningar i stan. Därmed pausad all vår verksamhet fram till 24/1. Vi kommer hålla er uppdaterade!

Ta hand om er och ha en riktigt god jul och gott nytt år!
Inomhusträningar inställda
2020-11-17 09:05

Hejsan medlemmar,

Då vi nu har blivit drabbade av Covid-19 fall i Borstahusens bollklubb så väljer vi att ställa in all inomhusträning för 2020.

Detta grundar sig i att vi får en helt annan närhet och kontakt både bland spelare, ledare och föräldrar än vad vi får utomhus.

Därför kommer utomhusträningarna att fortlöpa tills man får annan information av ledarna.

Vi hoppas att ni respekterar detta för vi som förening prioriterar medlemmarnas hälsa före något annat.

När det sen kommer till utomhusträningarna så har vi gått ut med klara direktiv som gäller.
Men håll er hemma vid minsta symptom, blir man drabbad så informera ledarna i laget.

Ta hand om er!

Gåsabollen inställd pga av ökad smittspridning i Skåne
2020-10-28 09:08
Med anledning av de nya råden som Region Skåne kom ut med igår (20-10-27 se nedan) för att bromsa smittspridningen i Skåne, har styrelsen bestämt att ställa in Gåsabollen. Det är viktigt att alla respekterar de skärpta råden som nu kommit ut. Det är såklart en besvikelse att behöva ställa in en rolig tradition som Gåsabollen, men BBK måste ta sitt ansvar ta detta på allvar.

Nya riktlinjer från Region Skåne 20-10-27:

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Skåne

Folkhälsomyndigheten har i dag tillsammans med Region Skånes smittskyddsläkare beslutat att kraftigt skärpa råden i Skåne. Alla behöver undvika butiker och kollektivtrafik och endast umgås med personer som man normalt träffar i vardagen.

Skärpningen i Skåne görs för att stoppa den snabba smittspridningen där det genomsnittliga antalet positiva fall per dag mer än fördubblats på bara ett par veckor. Fler patienter vårdas på sjukhus och smitta har kommit in på fler särskilda boenden i skånska kommuner.

– Nu behöver vi dra i nödbromsen för att bryta den här utvecklingen. Det är på allvar nu. Alla måste verkligen hjälpas åt och ta ansvar. Var och en måste följa de skärpta råden för att minska smittspridningen, säger Region Skånes smittskyddsläkare Eva Melander.

Skärpta råd i tre veckor

De skärpta råden för Skåne gäller från och med idag och tre veckor framåt. För boende och besökare i Skåne gäller att bidra till att alla kan hålla avstånd och minska trängsel.

• Alla bör undvika att resa med kollektivtrafik eller andra allmänna färdmedel. Resor som inte går att undvika, till exempel resor till jobb, skola eller vårdbesök, kan alltid genomföras.
  • Alla bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där det är risk för trängsel som till exempel butiker och köpcentrum. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Alla avråds från att arrangera eller delta i idrottstävlingar och cuper där många möts och där resor är nödvändiga.
  • Alla bör undvika att umgås med andra personer än de som man bor med eller träffar varje vecka.
  • Alla verksamheter bör vidta åtgärder för att minimera antalet besökare vid samma tidpunkt, anpassa öppettiderna och erbjuda digitala alternativ.
  • Arbetsgivare bör ge förutsättningar och uppmana personal att arbeta hemifrån när det är möjligt. Tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten bör undvikas.

– De skärpta råden är en allvarlig signal som vi måste ta hänsyn till både på jobb och i privatlivet. Samtidigt är det viktigt att vi tar hand om vår hälsa, både socialt och fysiskt. Det gäller nu att hitta balansen mellan att vara försiktig och att än mer noga följa råden om att hålla avstånd, säger Region Skånes smittskyddsläkare Eva Melander.

P12, 12/10 06:58
P11, 06/10 12:54