SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Borstahusens Bollklubb!


Att spela i Borstahusens BK är att få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där glädje, gemenskap, kamratskap och sportslighet är ledord. 

BBK Årsmöte 2021
2021-03-22 10:19

Pga. av restriktionerna kring Corona pandemin så kommer Årsmötet 2021 inte att hållas som ett traditionellt fysiskt möte.

 

Styrelsen kallar härmed till Borstahusens Bollklubbs årsmöte 2021 som kommer att avhållas i form av ett digitalt möte tisdagen den 6 AprilKL. 18:00. 

 

Alla medlemmar är välkomna, en separat inbjudan med länk till föranmälan kommer att mejlas ut till alla registrerade medlemmar med en e-postadress. Här kommer också att finnas instruktioner för nedladdning av mjukvara för att man ska kunna vara med och rösta etc. Vi kommer sedan också att skicka ut dagordningen för mötet samt andra årsmötesdokument

 

Styrelsen

Inga träningar mellan 18/12 - 24/1
2020-12-19 08:53
Hej,
Igår nåddes vi av beskedet att Landskrona stad stänger alla idrottsanläggningar i stan. Därmed pausad all vår verksamhet fram till 24/1. Vi kommer hålla er uppdaterade!

Ta hand om er och ha en riktigt god jul och gott nytt år!
Inomhusträningar inställda
2020-11-17 09:05

Hejsan medlemmar,


 Då vi nu har blivit drabbade av Covid-19 fall i Borstahusens bollklubb så väljer vi att ställa in all inomhusträning för 2020.


Detta grundar sig i att vi får en helt annan närhet och kontakt både bland spelare, ledare och föräldrar än vad vi får utomhus.


Därför kommer utomhusträningarna att fortlöpa tills man får annan information av ledarna.

Vi hoppas att ni respekterar detta för vi som förening prioriterar medlemmarnas hälsa före något annat.

 

När det sen kommer till utomhusträningarna så har vi gått ut med klara direktiv som gäller.
Men håll er hemma vid minsta symptom, blir man drabbad så informera ledarna i laget.

Ta hand om er!

Gåsabollen inställd pga av ökad smittspridning i Skåne
2020-10-28 09:08
Med anledning av de nya råden som Region Skåne kom ut med igår (20-10-27 se nedan) för att bromsa smittspridningen i Skåne, har styrelsen bestämt att ställa in Gåsabollen. Det är viktigt att alla respekterar de skärpta råden som nu kommit ut. Det är såklart en besvikelse att behöva ställa in en rolig tradition som Gåsabollen, men BBK måste ta sitt ansvar ta detta på allvar.

Nya riktlinjer från Region Skåne 20-10-27:

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Skåne

Folkhälsomyndigheten har i dag tillsammans med Region Skånes smittskyddsläkare beslutat att kraftigt skärpa råden i Skåne. Alla behöver undvika butiker och kollektivtrafik och endast umgås med personer som man normalt träffar i vardagen.

Skärpningen i Skåne görs för att stoppa den snabba smittspridningen där det genomsnittliga antalet positiva fall per dag mer än fördubblats på bara ett par veckor. Fler patienter vårdas på sjukhus och smitta har kommit in på fler särskilda boenden i skånska kommuner.

– Nu behöver vi dra i nödbromsen för att bryta den här utvecklingen. Det är på allvar nu. Alla måste verkligen hjälpas åt och ta ansvar. Var och en måste följa de skärpta råden för att minska smittspridningen, säger Region Skånes smittskyddsläkare Eva Melander.

Skärpta råd i tre veckor

De skärpta råden för Skåne gäller från och med idag och tre veckor framåt. För boende och besökare i Skåne gäller att bidra till att alla kan hålla avstånd och minska trängsel.


  • Alla bör undvika att resa med kollektivtrafik eller andra allmänna färdmedel. Resor som inte går att undvika, till exempel resor till jobb, skola eller vårdbesök, kan alltid genomföras.
  • Alla bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där det är risk för trängsel som till exempel butiker och köpcentrum. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Alla avråds från att arrangera eller delta i idrottstävlingar och cuper där många möts och där resor är nödvändiga.
  • Alla bör undvika att umgås med andra personer än de som man bor med eller träffar varje vecka.
  • Alla verksamheter bör vidta åtgärder för att minimera antalet besökare vid samma tidpunkt, anpassa öppettiderna och erbjuda digitala alternativ.
  • Arbetsgivare bör ge förutsättningar och uppmana personal att arbeta hemifrån när det är möjligt. Tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten bör undvikas.

– De skärpta råden är en allvarlig signal som vi måste ta hänsyn till både på jobb och i privatlivet. Samtidigt är det viktigt att vi tar hand om vår hälsa, både socialt och fysiskt. Det gäller nu att hitta balansen mellan att vara försiktig och att än mer noga följa råden om att hålla avstånd, säger Region Skånes smittskyddsläkare Eva Melander.

Nightcap inställt pga Covid-19 restriktioner
2020-10-06 14:43
Årets upplaga av Nightcap skulle blivit den 40:e! 

På grund av rådande Covid-19 restriktioner måste vi tyvärr ställa in årets Nightcap.

Vi kommer istället att fira 40-årsjubileum nästa år 2021.


Styrelsen
Borstahusens Bollklubb
Nyheter från våra lag
P07, 19/04 19:28 
P07, 04/04 18:16 
P07, 22/03 13:03 
P11, 11/03 14:49 
 
Våra sponsorer