Välkommen till Borstahusens Bollklubb!

Att spela i Borstahusens BK är att få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där glädje, gemenskap, kamratskap och sportslighet är ledord.

Resultat NightCap
2017-12-11 19:44

NightCap
2017-12-11 08:34

Ett stort tack till alla spelare, lag, ledare, domare, funktionärer, sponsorer och publik för årets NightCap.

Årets NightCap blev en jämn och spännande historia där många lag hade chansen till slutspel inför de sista omgångarna. Ett ungdomligt BoIS vann grupp A före titelförsvarande Svalöv. I grupp B imponerade Besa och tog gruppsegern före BBK som säkrade andra platsen efter en seger mot Bosna i sista gruppspelsmatchen.

I första semin möttes BoIS och BBK. BoIS tog ledningen men ett krigande BBK lyckades kvittera med minuten kvar. Semin avgjordes i förlängningen när Johannes Sandholm förvaltade en straff på bästa sätt.

Den andra semin mellan Besa och Svalöv blev lika jämn och spännande. Svalöv tog ledningen i mitten av matchen och kunde vilt kämpandes hålla undan för Besas forcering. Stor matchvinnare blev Svalövs målvakt som med sekunder kvar räddade en straff.

I matchen om tredje pris besegrade Besa Bois med 2-1.

Finalen blev en spännande historia. BBK fick ett gyllene tillfälle att ta grepp om matchen när Svalöv fick målvakten utvisad. BBK skapade ett par chanser men lyckades inte få in bollen.

Matchen avgjordes med sekunder kvar. Svalövs vikarierande målvakt Niclas Nielsen fångade bollen och satte igång en kontring och kunde efter ett väggspel rulla in det avgörande målet.

Grattis till Svalöv till andra raka segern i NightCap.

NightCap
2017-11-18 17:58
I samband med BBKs ungdomsavslutning lottades NightCap.

Grupp A
Wormo
Svalöv
BoIS
Landora
Hittarp
Billeberga
Asmundtorp

Grupp B
Fram
Glumslöv
Bosna
Härslöv
Häljarp
BBK
Besa
GÅSABOLL
2017-10-09 14:09
Gåsabollen spelas i år lördagen den 4 november.
Anmälningslista kommer att sättas upp på klubben i denna vecka.

Utskick från SVFF
2017-05-15 09:31

Kom snabbare på fötter med Råd och Vård för idrottsskador
"Råd och Vård för idrottsskador" är en kostnadsfri tjänst som omfattar alla spelare i landets fotbollsföreningar. Syftet är att ge skadade spelare ett bra första omhändertagande och snabb och komplikationsfri rehabilitering. Erfarna sjukgymnaster och idrottsläkare runt om i landet står beredda att ge råd och hjälpa.
Hjälp oss att sprida information om den här förmånsfulla tjänsten till alla i din förening! På våra spelklarsidor kan du till exempel ladda ner banners och affisch.

Läs mer om Råd och Vård

Spelklar i ny tappning
På våra nya Spelklar-sidor ska vi samla allt som kan hjälpa dig att komma rätt förberedd till träning och match. Nya tjänsten Råd och Vård för idrottsskador (se ovan) är förstås en central del men här hittar du även info om kost och träning, skadeförebyggande program med mera. Successivt kommer mer information att tillföras. Direktadressen: svenskfotboll.se/spelklar.

Till de nya sidorna

Seniorer, 19/04 20:29