Välkommen till Borstahusens Bollklubb!

Att spela i Borstahusens BK är att få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där glädje, gemenskap, kamratskap och sportslighet är ledord.

Nightcap ungdom
2021-10-25 21:55

Vi är tacksamma för det stora intresset för vår lilla minicup,

Vi hälsar välkomna de anmälda lagen:

Glumslöv

Ödåkra

Skälderviken

Eskilsminne

Landora

Åstorp

Eket

Borstahusen

Och därmed var det fullt!

(inkommer det fler intresserade kommer dessa lag att hamna på reservlistan)

Med vänlig hälsning,

Tränarna P07

Sp Chark´s korvlådor
2021-06-03 16:08

Hejsan,

Påminnelse om att imorgon fredag 4/6 är det sista dagen för att maila in antalet sålda korvlådor.

Detta gör ni till Borstahusensbk@hotmail.com namn, antal sålda lådor samt telenr.

OBS!!! Ny leveransdag, torsdagen den 17/6 och hämtas från kl:14,30 vid engelska skolan´s idrottshall.

Sommarbollen 2021
2021-04-27 16:17

När: v.29 ons -> fre ( 21-23 Juli )

Tid: 09:00-11:30 ( inskrivning från kl:08,30 första dagen )

Ålder: Från barn födda 2015 upp till barn födda 2008 .

Kostnad: Gratis

Anmälan görs till : borstahusensbk@hotmail.com SENAST 9 juli. OBS! Ni får ingen bekräftelse på mailen så har ni skickat in det så är deltagaren anmäld. Vi går ut med feedback först när vi når max antal deltagare.

Skriv ”Sommarboll” i rubrik, namn, födelseår på deltagare samt OK/EJ Ok att synas på sociala medier ( borstahusens instagram ).

Det bjuds på fika varje dag & alla barn får en egen fotboll.

Med tanke på rådande situation så är planen att detta bedrivs med 8st deltagare per grupp – 4 grupper per plan vilket innebär att MAX antal på sommarbollen just nu ligger på 96st, så det är först till kvarn som gäller.

Kvarstår restriktionerna så ber vi alla föräldrar som ej har yngre barn att endast hämta/lämna på utsatta tider. Vi kommer försöka hålla er uppdaterade via sociala medier.

Har ni frågor så kontakta Mattias: 073-0275617

Inga träningar mellan 18/12 - 24/1
2020-12-19 08:53
Hej,
Igår nåddes vi av beskedet att Landskrona stad stänger alla idrottsanläggningar i stan. Därmed pausad all vår verksamhet fram till 24/1. Vi kommer hålla er uppdaterade!

Ta hand om er och ha en riktigt god jul och gott nytt år!
Inomhusträningar inställda
2020-11-17 09:05

Hejsan medlemmar,

Då vi nu har blivit drabbade av Covid-19 fall i Borstahusens bollklubb så väljer vi att ställa in all inomhusträning för 2020.

Detta grundar sig i att vi får en helt annan närhet och kontakt både bland spelare, ledare och föräldrar än vad vi får utomhus.

Därför kommer utomhusträningarna att fortlöpa tills man får annan information av ledarna.

Vi hoppas att ni respekterar detta för vi som förening prioriterar medlemmarnas hälsa före något annat.

När det sen kommer till utomhusträningarna så har vi gått ut med klara direktiv som gäller.
Men håll er hemma vid minsta symptom, blir man drabbad så informera ledarna i laget.

Ta hand om er!

P12, 12/10 06:58