SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dealbooster - Rabatthäfte

Våra medlemmar säljer Dealbooster under nedan perioder. Det är ett rabatthäfte som är uppbyggt med lokala butiker och många bra & prisvärda erbjudande! Priset för ett häfte är 300 sek . Det går även bra att maila borstahusensbk@hotmail.com vid intresse, märk Dealbooster i rubrik.

 

Försäljningsperiod

1 Mars - 31 augusti

1 September - 31 januari

Folkspel - JOYNA

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april!

 

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

 

Detta är JOYNA:

· Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.

· 160 kr/månad (40 kr/vecka)

· Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.

· Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Bingolotter

I november månad sker vår försäljning av bingolotter till uppesittarkvällen. Vi säljer både enkel ( 100sek ) samt dubbellotter ( 200 sek ).

Vid intresse så maila borstahusensbk@hotmail.com och märk BINGOLOTTER i rubrik.

 

Vill man köpa bingolotter under övriga helger så går man in på länken nedan, skapar ett konto, köper en lott och väljer Borstahusens Bollklubb som förening. På så sätt stöttar ni barn & ungdomarna i vår förening.

https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/#

 

Eriks fönsterputs - föreningserbjudande
 
BBK - Souvenirer

Detta kan inhandlas i kiosken under helgerna mellan kl:09.00-16.00

Där finns mössor, halsdukar, kepsar, bag m.m

Det går också bra att maila borstahusensbk@hotmail.com vid intresse, märk souvenirer i rubrik.

 
Våra sponsorer