Välkommen till Borstahusens Bollklubb!

Att spela i Borstahusens BK är att få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där glädje, gemenskap, kamratskap och sportslighet är ledord.

BBK på JumpYard!
2023-03-28 08:45

Lördagen den 27 maj kl 16-18 har vi i BBK JumpYard i Helsingborg helt för oss själva! Alla medlemmar får hoppa obegränsat under denna tid för 100 kr/medlem.

Anmälan görs via den här länken senast den 21 maj. Det är viktigt att vi vet hur många vi blir för att Jumpyard ska ha tillräckligt med personal på plats.

Välkomna!

Vårhälsning från styrelsen
2023-03-23 10:25
Det skånska vårvädret lyser ännu med sin frånvaro men visst får man ändå lite vårkänslor när tävlingssäsongen snart drar igång? Bara 16 dagar återstår innan säsongen drar igång för våra lag när P09 spelar årets första hemmamatch. Sedan rullar det på i ett rasande tempo - inte mindre än 215 tävlingsmatcher ska våra lag hinna beta av innan sommaruppehållet!

På Årsmötet den 6 mars valdes en ny styrelse för BBK. Vilka vi är och våra kontaktuppgifter hittar du här. Vi vill passa på att skicka med lite information till både våra gamla och nya medlemmar i vårt nya medlemsbrev som du hittar här

På tal om seriestart vill vi också uppmana alla att komma och heja på vårt seniorlags första hemmamatch i årets Division 3 Södra Götaland. Den 15 april kl 13.00 smäller det på Ulkavallen mot IF Lödde! Det kommer att bjudas på många roliga extra aktiviteter och grillen kommer att gå varm!

Slutligen vill vi önska alla våra fantastiska spelare och ledare stort lycka till under årets säsong! Lär dig krypa, lär dig gå, lär dig älska BBK!

Hälsningar,
BBK årsmöte 2023
2023-02-08 09:56

Borstahusens Bollklubbs inbjuder härmed till årsmöte, som kommer att avhållas på klubben måndagen den 6:e marskl. 18:00.

Alla medlemmar är välkomna då!

NightCap 2022
2022-12-12 10:33

BBK vill rikta ett stort tack till alla spelare, ledare, funktionärer, sponsorer och publik som deltagit och bidragit till en trevlig NightCap tillställning.

Slutspelet blev dramatisk då det krävdes förlängning i båda semifinalarna. I finalen uddamålsbesegrade Borstahusen ett ungdomsbetonat Landskrona Bois.

Junior 2, 26/03 19:18
Junior 2, 27/02 20:48