SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Borstahusens Bollklubb!


Att spela i Borstahusens BK är att få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper utifrån sina egna förutsättningar i en trygg miljö där glädje, gemenskap, kamratskap och sportslighet är ledord. 

Information om ny app för medlemmar och ledare från SportAdmin
2024-06-10 11:08

Vår systemleverantör SportAdmin har under det senaste året jobbat för att ta fram en ny app för både ledare och medlemmar. I höstas flyttade de över föreningens ledare till den nya appen och nu är det dags för alla medlemmar att göra samma övergång.

 

Detta innebär för er som medlemmar och ledare:

  • Nedladdning av ny app: I din nuvarande MedlemsApp från SportAdmin ser du information om att du behöver ladda ner och logga in i den nya appen.
  • Ledare får en ny vy i appen: Alla ledare får information i appen om att de nu kan växla mellan ledarvy och medlemsvy i den nya appen.
  • Stängning av gamla MedlemsAppen: Inom några veckor kommer den gamla MedlemsAppen att stängas helt för användning. Det innebär att alla medlemmar och ledare då måste ha bytt app.

 

I det här dokumentet hittar du all nödvändig information om den nya appen och hur du laddar ner den. Vi vill också uppmuntra alla att passa på att säkerställa att era kontaktuppgifter (adress, telefon och mejl) är korrekta i SportAdmin. Det går enkelt att justera dem i appen annars på din profil. 

 

Hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen eller via mejl borstahusensbk@hotmail.com om du har några frågor. 

Vår- och påskhälsning från Styrelsen
2024-03-27 14:01
Den riktiga vårvärmen lyser ännu med sin frånvaro men visst får man ändå lite vårkänslor när tävlingssäsongen snart drar igång? Bara 11 dagar återstår innan säsongen drar igång den 7 april när Seniorlaget och P2009 spelar årets första hemmamatcher. Sedan rullar det på i ett rasande tempo - ungefär 210 tävlingsmatcher ska våra lag hinna beta av innan sommaruppehållet!
 
På Årsmötet den 18 mars omvaldes styrelsen för BBK. Vilka vi är och våra kontaktuppgifter hittar du här. Vi vill passa på att skicka med lite information till både våra gamla och nya medlemmar i vårt nya medlemsbrev som du hittar här
 
På tal om seriestart vill vi också uppmana alla att komma och heja på vårt seniorlags första hemmamatch i årets Division 4 Skåne. Den 7 april kl 13.00 smäller det på Ulkavallen mot Höganäs BK! Kiosken kommer att vara öppen hela dagen, grillen kommer att gå varm och för er som är sugna på riktigt mycket fotboll så anordnar ett av våra flicklag en minicup hela förmiddagen och kl 15.00 möter P2009 Hittarps IK. 
 
Slutligen vill vi önska alla våra fantastiska spelare och ledare stort lycka till under årets säsong! Lär dig krypa, lär dig gå, lär dig älska BBK!
 
Hälsningar,
Styrelsen
Julhälsning och viktig information inför 2024
2023-12-15 08:53
Vilket år vi har haft! Över 600 medlemmar har tränat och spelat matcher i något av våra 19 lag! Vi har sammanlagt kallat till över 2 200 aktiviteter (träningar, matcher, cuper, o.s.v.) under året! Det kallar vi engagemang och fotbollsglädje!
 
Nu är det förhoppningsvis snart dags för lite välbehövlig vila över jul och nyår för oss alla! Vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett fantastiskt GOTT NYTT FOTBOLLSÅR 2024!
 
Sist men faktiskt allra viktigast så vill vi delge er viktig information inför 2024 gällande SportAdmin och avisering av medlemsavgiften för 2024. Mycket är nytt och vi vill därför uppmana er alla att läsa det här dokumentet noga. Avisering av medlemsavgiften för 2024 kommer att gå ut via mejl precis vid årsskiftet så håll utkik i inkorgen! Om inte medlemsavgiften betalas innan förfallodatum kommer du automatiskt att tas bort från den medlemsgrupp/det lag som du tidigare har tillhört. Detta innebär att du förlorar din plats i laget.
Sommarbollen 2023
2023-05-15 09:25

Äntligen har anmälan öppnat till Sommarbollen 2023!

 

Datum: 19-21 juli (onsdag-fredag vecka 29)

Tid: 09:00-11:30 varje dag

Plats: Ulkavallen

Vem: Alla barn födda mellan år 2010 och 2016 är välkomna att anmäla sig. Du behöver inte vara medlem i Borstahusens Bollklubb. 

 

Deltagande på Sommarbollen är kostnadsfritt! Det bjuds på fika varje dag och alla barn får en egen fotboll, en vattenflaska och en fribiljett till JumpYard. Tänk på att komma i god tid första dagen så att vi kan bocka av alla deltagare (vid kiosken) samt slussa dem till rätt grupp/ledare. Givetvis har också kiosken på Ulkavallen öppet under alla tre dagar. 

Anmälan sker via denna länk senast den 25 juni. Om du vill anmäla flera barn fyller du i formuläret flera gånger; endast ett barn kan anmälas åt gången. Sommarbollen genomförs av Borstahusens BK med stöd av RF-SISU och Swedbank genom deras ägarstiftelse.

Hemmapremiär nu på lördag!
2023-04-12 16:47

Nu på lördag kl 13.00 smäller det! Våra seniorer spelar säsongens första seriematch hemma på Ulkavallen mot IF Lödde och vi hoppas självklart på storpublik.

 

I samarbete med Bygg Säkert och Coop Borstahusen bjuder vi på extra mycket aktiviteter i samband med matchen! Det blir grillning av både hamburgare och korv, lottförsäljning och gratis glass till alla barn som har röda kläder och som självklart hejar på BBK. 

 

Slutligen, läs gärna Landskrona Direkts artikel inför matchen (länk). 

 

Vi ses på lördag! Lär dig krypa, lär dig gå, lär dig älska BBK!

Nyheter från våra lag
P2011, 17/06 09:49 
LMB2019, 19/04 08:00 
 
Våra sponsorer